Мъжът на Надежда й изневерява с Елена Петрова?

Истинската любовна драма

Евродепутатът, бивш лидер на СДС и екс външен министър Надежда Нейнски винаги е криела старателно личния си живот, но този път бившата Михайлова видимо се тресяла от ревност, разкриха пред „Всеки ден“ запознати с неприятната ситуация.
Заформя се триъгълник Елена – Надежда – Светлин Нейнски, твърдят източниците ни. Елена все се натискала около съпруга на Надя.
Петрова е героиня във филма, заснет по действителен случай на неразкрито убийство в планинска хижа. А в дъното на лентата стои Светлин Нейнски – още преди големите продуцентски къщи „Камера“ на Димитър Гочев и Димитър Митовски и „Дрийм тийм“ на Евтим Милошев и Любо Нейков да се включат в проекта.
У съпруга на Надежда – бизнесмен и бивш актьор, завършил ВИТИЗ, не стихвал интересът към кино и театър, макар вече 20 години да няма много общо със сцената. Всъщност тъкмо Елена Петрова успява да го убеди преди около 2 години да бъде основен двигател на проекта „Вила Роза“. Двамата били приятели отдавна, а в началния момент се търсели упорито пари за филма – далеч преди да се включат „Камера“ и „Дрийм тийм“.
Светлин се запалил и освен да финансира, започнал да ходи на снимките в къща в курорта Боровец. Елена пък непрестанно го търсела да го кани да е с тях, за да наблюдавал „как върви процесът“.
Истинската любовна драма, но не на кино, обаче започнала през декември миналата година около премиерата на филма. Тогава на червения килим в столичен мол заедно със съпруга си се появи и Надежда Нейнски. И изведнъж – в кинаджийската еуфория евродепутатката забелязала, че Светлин и Елена са си станали някак много близки. Известната политичка обаче се въздържала от въпроси и коментари, макар ужасно да се изнервила от факта, че Елена стояла неизменно до Светлин.
Свалките на Петрова не приключили с излизането на „Вила Роза“ на екрана. Буйнокосата напаст, както я нарекла Нейнски в близък кръг, не спирала да звъни и да кани мъжа й непрестанно насам-натам уж по работа вече трети месец. Надежда, от една страна, се въздържала да пита директно Светлин има ли нещо с Елена. От друга обаче, цялата тази близка атмосфера, с която Петрова обгръщала Нейнски, вече й била дошла до гуша. Хубавото Наде едва стискало зъби, особено когато е в Страсбург или Брюксел и не знае какво се случва между двамата заподозрени в България.
Освен това Надежда е веща в опасните връзки. Като мома, но и докато бе омъжена за предишния си съпруг Камен Михайлов, тя бе спрягана в топли отношения с много известни и влиятелни мъже – политиците Александър Йорданов, Петър Стоянов, Иван Костов, младока тогава Николай Младенов, лекоатлета Христо Марков, актьора Ники Сотиров, дори и с Бойко Борисов и с бодигарда й.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"