Потвърдено! "Левски" с Веселин Плачков идва през зимата

Актьорът Веселин Плачков потвърди за plevenutre.bg, че работата по филма е завършила

Работата по игралния филм "Левски" завърши. Това потвърди за plevenutre.bg Веселин Плачков, който ще се въплъти в ролята на Апостола.

Плевенският актьор заяви, че лентата ще тръгне на голям екран през зимата, а нищо чудно премиерата да се подготви и за 19 февруари. Датата, на която се отбелязва гибелта на Дякона

"В края на юни приключиха снимките на филма. Той вече е заснет. Предстои работа по монтажа му и да чакаме премиерата му. Дай Боже през зимата, но когато реши режисьорът Максим Генчев и продуцентите от “Амрита Арт“, тогава", коментира Плачков.

Той призна, че му е било изключително трудно да влезе в образа на Левски. "Знам каква е отговорността и всеки, който се захваща с подобно нещо, нямакак да не е притеснен. Получих огромна помощ от екипа. С режисьора Максим Генчев работих за много от нещата и се надявам, че съм се справил. Това ще го покаже публиката и отзивите й. Делят ни 143 г. - толкова е разликата във възрастта на Левски и моята. И все пак намерих близост", каза още Плачков.

Очаквайте скоро интервю с актьора специално за читателите на plevenutre.bg.