Красимир Каракачанов: Време е ДПС да напусне политическия живот на страната

"Войводите" готови да блокират с телата си границата с Турция, за да спрат изборния туризъм

"Трябва да извадим ДПС трайно от политическия живот на страната.", заяви на пресконференция в Плевен лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той определи ДПС като партията, заради която хората са загубили доверието си в политиката и политиците.

Каракачанов бе категоричен, че в задаващата се предизборна кампания ще се вземат тотални и безкомпромисни мерки срещу опитите на ДПС да купуват гласове.

„Ще използваме всички средства – законни и традиционнни, за да спрем тези опити. Не е изключено да направим дори блокада на границата, за да предотвратим навлизането на избиратели с автобуси от Турция. Ще разчитаме много на служебния премиер, както на министъра на вътрешните работи и на правосъдието", каза Каракачанов.

Той отбеляза, че ВМРО и НФСБ ще бъдат юридическият носител на коалицията „Патриотичен фронт“, като освен тях в нея се включват 7-8 по-малки партии и 5-6 граждански организации. Каракачанов се надява, че най-накрая "патриотичния вот" ще бъде обединен и ще постигне нужните резултати на изборите.