Доц. Георгиев отвърна на Адриана: Ще я съдя за клевета!

Фолк певицата от Плевен се закани да води битка за справедливост докрай

Заплахи за съдебни дела си размениха днес фолк певицата Адриана и пластичният хирург доц. д-р Емил Георгиев. Плевенчанката нападна преди дни специалиста, обвинявайки го, че е съсипал живота й с некачествените интервенции, които й правел.

"Това не е истина! Според мен това е блъф, защото ако наистина беше обезобразена, щеше час по-скоро да дойде за корекция. Факт е, че повече от година тя не е идвала, а обикаля медиите и казва, че търси скандалност, за да стане по-известна. В случая подозирам, че пластичните хирурзи, при които тя е ходила, искат да ни оклеветят или злепоставят”, категоричен бе доцент Георгиев и допълни, че това е търговска война.

Д-р Георгиев каза, че е поставил единствено хиалурон, и че Адриана е направила допълнителни интервенции на друго място. "Тя циркулира непрекъснато между България и Италия и почти съм сигурен, че си е слагала силикон. Това момиче имаше големи устни по принцип и ние първоначално й отказахме да й слагаме каквото и да било, но тя го удари на молба", каза още хирургът.

Той добави, че е готов да съди Адриана за клевета.