"Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" - хит и зад граница!

Десетки българи от Европа и Америка проявиха интерес към книгата за именития плевенчанин

Книгата "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" е един от безспорните хитове на пазара за тази година. Четивото на журналиста Георги Стоянов, описващо дългия и нелек път на големия ни боксьор до световната титла в Милано, излезе на пазара през март, но продължава да е актуално. Mного от читателите изпращат снимки с книгата до автора и до официалната страница на именития плевенчанин във Фейсбук, изразявайки радостта си, че са се сдобили с нея.

Оказа се, че интересът към проекта от чужбина не се ограничава само със скайдайвинг полета на Венци Крамолински в Америка. През последните три месеца поръчки за книгата е имало от САЩ, Англия, Германия, Шотландия, Чехия, Турция, Австрия, Македония...

Въпреки свиването на книжния пазар, "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" е сред най-търсените и продавани заглавия за 2014 година, а по неофициална информация е и най-продаваната книга на плевенски автор.

Книгата може да бъде открита във всички книжарници, а ако я желаете лично подписана от световния шампион, може да я поръчате от официалната му страница във Фейсбук.