Спартак (Плевен) смачка Ювентус с 6:0 на старта на сезона!

Плевенчани оглавиха класирането на Севeрозападната "В" група

Спартак (Плевен) оглави класирането на Северозападна "В" група след като на стадион "Плевен" разби с 6:0 гостуващия отбор на Ювентус (Малчика) в мач от първия кръг на първенството!

Плевенчани тотално надиграха новака в групата и с по 3 гола през двете полувремена подчертаха амбициите си за първото място през настоящия сезон.

Старши-треньорът на "синьо-белите" Бойко Цветков беше заложил на най-доброто, с което разполага, а именно: Станислав Антонов, Петър Стоянов Кристиян Григоров, Любомир Христов, Тихомир Тодоров, Любомир Иванов, Антони Иванов, Васил Шопов, Венцислав Миленов и Стефан Христов.

В 11-тата минута. Васил Шопов получи топка пред границата на наказателното поле и с присъщата си прецизност я прати в левия ъгъл на вратата на Ювентус. В 19-тата минута капитанът на Спартак Любомир Иванов направи рейд между четирима защитници на гостите и почти влезе с топката във вратата за 2:0. Третият гол дойде в 35-тата минута. Стефан Христов пое добре пас от дълбочина, напредна и преодоля вратаря.

Второто полувреме започна повече от добре за Спартак. Още в 50-тата минута Любомир Тодоров навлезе по лявото крило в наказателното поле, където беше съборен и съдията отсъди дузпа. Голмайсторът на "синьо-белите" за изминалия сезон беше точен от бялата точка за да направи преднината на отбора си вече разгромна - 4:0. Веднага след него с втория си гол в мача Стефан Христов покачи на 5:0, а в 54-тата минута капитанът Любомир Иванов направи резултатът да клони към пълен крах за гостите - 6:0, пише сайтът на Спартак.