Ето кой ще прави компания на Бърканичков в "Сървайвър"

"ПлевенУтре" научи имената и на други от участниците в новия сезон на приключенското реалити

За първи път в историята на родния ефир праймтаймът на bTV ще изправи едни срещу други най-големите фенове на "Сървайвър" срещу звездите от предходните четири български сезона. Както вече ви известихме, плевенчанинът Светослав Бърканичков отново е сред участниците в шоуто.

Тази есен петото издание на риалити форматът ще подложи играчите на изключително предизвикателство. Всички те са прекарали повече от два месеца в Камбоджа, където предаването беше заснето в началото на тази година. Пристрастени към световния екстремен феномен, обикновени, но в същото време изключителни българи, ще влязат в битка с опитни сървайвъри като Бърканичков, готови на всичко, за да покажат преосмислена стратегия и нови качества в амбицията за престижната титла.

"ПлевенУтре" научи имената и на други от участниците. Георги Дренски, Светлин Занев, Финдо, Антон Агонцев, Димитър Касабов, малката и голямата Силвия ще блестят сред отбора на „ветераните“. Сред новите участници в шоуто по-интересните имена са тези на фолк певеца Крум, ММА боеца Марчо Марков, моделката Десислава Стефанова, а също така и това на скандалната плейбойка Дамяна Матева, която преди време твърдеше, че е спала с футболиста Гара Дембеле.