Плевенчанинът Любо Киров забива на "Summer Jam"

Признава, че това е изключителна провокация за него

Любо Киров е една от българските поп звезди, които са в центъра на проекта Summer Jam . Той излиза на сцените на Летните театри във Варна и Бургас като свежа кулминация на Лято 2014. Концертът във Варна е на 25 август, а в Бургас на 6 септември.

Другите известни имена, които участват в проекта са Орлин Павлов и Белослава, а с тях са още тримата от JP3 - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни, плюс китаристът Ангел Дюлгеров, тромпетистът Росен Захариев – Роко, Калин Вельов - перкусии, бек вокалът Елена Кокорска и към класическите музиканти от Арена квартет с първа цигулка Пламен Жекова.

Любо признава че „Summer Jam е изключителна провокация - колкото за публиката, толкова и за нас изпълнителите. "Защото не са чести този тип проекти – с участието на живо на много музиканти. На сцените във Варна и Бургас ще излезем 14 души, с нас ще има и класически квартет. Това е нещо много ценно – да правиш концерт с истински музиканти е удоволствие, и надявам се, това ще бъде почувствано и от публиката в морските градове, споделя Любо пред "Moreto.net".