Рецепти за отслабване от Ванга

Кафе от дъбова кора - засилва обмяната на веществата

Лятото е сезонът, в който дамите искат да изглеждат поразяващо. А теглото е един от вечните проблеми на нежния пол. Ето и две рецепти с билки за ефикасно отслабване от покойната пророчица - Ванга.

Рецепта 1: Начин на приготвяне – в голям съд, след като заври водата се слага 100 гр от изсушената билка омайниче и се вари 5 мин. След като изстине, се прецежда и се облива тялото след добро изкъпване. Обливането се прави 3 поредни дни, а вечер се пие по 1 ч.ч. запарка от маточина.

Рецепта 2: Три пъти на ден да се пие  по 1 кафена чашка преди ядене, кафе от изгорена дъбова кора. Това подпомага по-бързата обмяна на веществата в организма.

При лечения с билки Ванга най-много препоръчва на хората да се поливат с вода, в която са сварени билките, защото лечебното им действие най-добре прониква през кожата на тялото. Нейните препоръки по-скоро подпомагат, отколкото отричат традиционните методи за лечение. Но тя смята, че прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която да влезе природата чрез билките и да възстанови нарушеното равновесие в заболелия човешки организъм.