Снимат новия сезон на "Под прикритие" и в Плевен!

Плевен е сред набелязаните локации за сцени от новия сезон на хитовия сериал

До няколко месеца трябва да стартира работата по петия сезон на хитовия сериал "Под прикритие", a "ПлевенУтре" научи ексклузивно, че за снимките на новите епизоди са набелязани няколко локации из Северна България – Плевен, Ловеч и Русе са сред тях! Създателите на филма разнообразяват картината в последните два сезона със сцени от различни дестинации извън столицата, така че това не е толкова учудващо. Вероятно ще се използват знакови забележителности в региона или конкретни обекти, свързани с продуктовото позициониране в сериала.

Все още не е ясно дали това ще бъде последният сезон на "Под прикритие", тъй като успехът му зад граница е доста голям и носи приходи на продуцентите. Криминалната поредица се излъчва и в Латинска Америка като потенциалният брой на зрителите там е близо 600 милиона.

Очаквайте до броени дни информация за моноспектакъла на Мариан Вълев в Плевен. Ще обявим официалната дата, мястото на събитието и как ще може да се сдобиете с билети. "ПлевенУтре" ще е официален медиен партньор и ви обещаваме доста вълнуващи моменти, посветени на любимия актьор на България.