Хороскопът за 1-ви септември

Везни - сдържайте поривите си

Овен

Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

Днес ще се доверявате на 200% на своя любим човек, дори и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се само да не се престаравате в тази не лека работа, за да не се разстройвате и да не се укорявате след това за подобна непредвидливост.

Близнаци

Всичко ново и необичайно сега лесно привлича Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае колко в тези направления, които смятъе за най-важни, а и интересите Ви съвсем неочаквано може да се преместят в друга плоскост. Любопитството и желанието Ви да общувате вероятно ще вземат връх над душевните Ви преживявания и практически устреми. Независимо от това, че денят способства за различни контакти, запознанствата от това време в последствие може да се окажат не така дълготрайни, както сте се надявали.

Рак

Изкушението да подтиснете определена сплетня, бродеща по офиса или сред определен кръг от приятели определено съществува, но тогава би Ви се наложило да се сниците до нивото на сплетните. Спорът, който се върти сега във Вашата глава, определено показва, че не бихте искали да правите това. Съществува и вероятност, всичко, което искате да кажете , да бъде при всички положения неправилно изтълкувано.

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът - като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Избягвайте очевидните решения: те не са така хубави, както изглежда на пръв поглед. Днес Ви предстои да вървите към целта по не лек път. Преодолявайки трудностите, Вие придобивате не само безценен опит, но и приятели и съюзници, които ще изменят живота Ви към по-добро. Денят ще се отличава с много приятен емоционален фон, и настроението Ви ще бъде добро и спокойно. Не са изключени малки неприятности, но с тях ще успеете бързо да се справите. Възможни са успешни покупки, като особено внимание следва да обърнете на предметите за интериора - килими, щори или осветителни тела.

Везни

Не трябва да си правите за тоз ден грандиозни планове: за съжаление шансовете за постигане на успех не са големи. Най-доброто, което може да направите е, да се постараете да избегнете загубите, а това е напълно по силите Ви. Средата на деня ще се окаже най-сложното време. Именно то ще бъде свързано със силни и противоречиви емоции, необмислени постъпки и изисквания. Сдържайте поривите си и не произнасяйте всичко, което Ви се върти на езика. Самообладанието днес ще Ви бъде много нужно Само с любимия човек може да бъдете истински искрени, тъй като той наистина ще Ви разбере правилно.

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна... Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце. Стрелец

С всички мероприятия, свързани с обучение, пътуване, общуване и пропагандиране на някакви идеи, обществена работа, както и с укрепване на личния авторитет, трябва да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате лесно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите инициативи да получите даже повече, отколкото първоначално сте смятали. В края на деня може повече да се засили Вашата несигурност, като не са изключени машинации на конкурентите, също и объркване и измама в бизнес - съюза или брака.

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление. Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби

Покажете днес на своя любим човек трудолюбие и готовност да изпълните всяка поставена Ви задача. Тези качества, несъмнено, ще му харесат и ще Ви предадат очарование в неговите очи. А на Вас само това Ви трябва....ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни