Ще има ли мащабен спортен комплекс в Плевен?

Според зам.министъра на младежта и спорта Калин Каменов в Плевен има добра перспектива за голям спортен комплекс

Голяма част от спортните съоръжения в Плевен - стадиони, игрища, спортни площадки, както и бъдещата многофункционална спортна зала, се намират в непосредствена близост, което е една добра перспектива за оформяне на мащабен спортен комплекс. Това заяви заместник-министърът на спорта Калин Каменов, който беше в града ни по повод откриването на новата учебна година в Спортното училище "Г. Бенковски".

Кметът проф. д-р Стойков показа на заместник-министъра обновеното и поддържано от Община Плевен помощно футболно игрище, което се ползва от Спортното училище, футболното игрище с изкуствена настилка, стадион "Плевен", чийто ремонт изисква сериозен финансов ресурс, и стадиона при лекоатлетическата площадка, като за ремонта на последния Калин Каменов се ангажира да търси възможности.

В качеството си на предишен директор на Агенцията за закрила на детето г-н Каменов прояви интерес към изградените шест центъра за настаняване от семеен тип за деца, изведени от специализирани институции, и посети част от тях.