Бойко Борисов: Дори не мога да следя колко са непоследователни от БСП

"Не трябва да се взимат решения за шистовия газ, които да създават напрежение", категоричен бе Борисов

Бойко Борисов бе в Плевен днес, за да открие общинския плувен комплекс. "Щастлив съм, че днес откриваме едно ново и модерно, отговарящо на всички европейски изисквания, единствено по рода си в Плевен спортно съоръжение, за което ние осигурихме средства още през 2012 година.", заяви Борисов.

Той коментира и доста актуални политически въпроси, като не пропусна да изтъкне, че е цинично, след като от ГЕРБ са наложили мораториум в парламента за шистовия газ, министър Светлана Жекова да разрешава в рамките на 1-2 седмици нещо, което би създавало обществено напрежение. "Категорично против съм. А и тези, които са подписали споразумението в лицето на Драгомир Стойнев, сега да правят протест. Отворете в интернет и вижте кога е подписана тази сделка и от кой министър", заяви Борисов.

"С цялото си уважение към БСП, дори не мога да следя колко са непоследователни. Вчера до такава степен лъжите им ме вбесиха, че направих нещо, което не е присъщо за мен. Не може на всяка първа дума да си миеш ръцете”, допълни Бойко Борисов.

По време на визитата си в Плевен, Бойко отбеляза значението на добрата инфраструктура.

"Помня само преди два месеца какви таралясници се движеха, да го е страх човек да се вози в него. А сега тролеите се движат по съвсем друг начин. Действително, ако си запретнем ръкавите и работим здраво, има шанс за България и да живеят хората в по-добри условия. А какви са по-добрите условия – да има превози като хората, улици като хората, да има детски градини, да има спортни площадки, да има култура, да има изкуство. Спортната зала ви я обещаха други, аз каквото съм обещал съм го изпълнил. Така че, това, което прави ГЕРБ е много лесно да се опише, защото то се показва. Ако ви харесва – това сме ние, ако не ви харесва – отивайте при Сергей Станишев. Желая ви да сте живи и здрави”, завърши бившият премиер.