Цецка Цачева: Хората днес определят дневния ред на Народното събрание

Кандидатите за депутати на ГЕРБ Плевен се срещнаха с жителите на Каменец

„Хората днес са тези, които определят дневния ред на Народното събрание“, коментира пред жителите на село Каменец водачът на листата на ПП ГЕРБ с кандидати за народни представители от Плевен Цецка Цачева. По време на посещението си г-жа Цачева беше придружена от кандидатите за депутати от ПП ГЕРБ Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева, Емил Абрашев и Зорница Петрова.

„Вместо изкуствено да сваляме цените на тока, това което направиха социалистите и ДПС с подкрепата на „Атака“, дружествата да задлъжняват и сега да теглим заеми и да ги връщаме с лихвите, ние предвиждаме за онези, които са нуждаещи се 50% увеличение на помощите за отоплителния сезон в зависимост от ресурсите на региона- с дърва, въглища или с помощ от държавата за електрическа енергия“, заяви Цачева. „Това, което направиха миналата година управляващите и лъгаха, че ще пуснат „Белене“, че ще открият 250 000 работни места, нищо от това не се случи”, припомни водачът на листата на ГЕРБ.

Пред кандидатите за депутати жителите на Каменец поставиха въпроси, свързани със земеделието и сигурността в малките населени места. Г-жа Цачева представи управленската програма на ГЕРБ и насочи вниманието към приоритетите и мерките свързани с образованието, което трябва да бъде съобразено с нуждите на пазара, към мерките за повишаване на раждаемостта, акцент в които е програмата за ин витро, към изграждането на добра инфраструктура, която ще позволи привличането на инвеститори и съответно ще създаде условия за повече работни места.