Бой, псувни и спукани гуми на мач в Славяново (ВИДЕО + СНИМКИ)

Луд екшън на дербито между Вихър (Славяново) и Плевен 2009 – фенове се бият и пукат гумите на СОТ-а

Луд екшън се разрази на стадиона в Славяново по време на дербито от третия кръг на "А" Областна футболна група между местния Вихър и Плевен 2009. Двубоят завърши при резултат 0:0, но е истинско чудо, че изобщо завърши. Още по-важното е, че завърши без жертви.

Около 200 зрители наблюдаваха срещата и именно феновете се превърнаха в акцент на терена. След 80-минутно псуване и цветущи обиди, нервите на двете агитки не издържаха и се стигна до ръкопашен бой. Охранителната полиция се опита да потуши страстите, но през това време пострада автомобила им – ултрас във видимо нетрезво състояние извади нож и го заби съвсем спокойно в една от гумите. Мелето между агитките се премести на другия край на терена, където започна да се търси сметка и от делегата на срещата.

Вместо да бъде прекратен, двубоят бе подновен след около десетина минути, но главният съдия побърза да свири края, за да предотврати още по-шокиращи сцени. В същото време обаче се оказа, че е спукана и друга от гумите на возилото на униформените.

"ПлевенУтре" ви предлага снимки и видео от култовото дерби.