Плевенчанин в подкрепа на Ивелина

Прави фотосесии в името на каузата

Плевенчанинът Яни Яков е един от многото хора, които всячески се опитват да помогнат на болното момиче Ивелина. Именно заради нея и започна масовото заливане с вода, което обхвана цялата страна. Яни е родом от Плевен, но от години живее в София. Той се занимава професионално с фотография и това не е първата му благотворителна инициатива. Преди известно време заедно с негови съмишленици, чрез фотосесии, само за няколко часа събират 561 лева, които даряват на 2-годишно момиченце, болно от левкемия.

Сега плевенчанинът отново ще излезе в Борисовата градина за да снима, но не за себе си, а за нуждаещите се. Той апелира всички, които желаят да помогнат. Фотосесиите ще стартират на 20 септември и ще продължат до 22 включително от 10 до 18:30 ч.

В интервю с нас Яни сподели: „Силно се надявам хората да вземат участие по един или друг начин, за да сторим едно добро дело. Ако нямат възможност да участват в благотворителните фотосесии могат да пуснат по един смс на стойност 1 лв на номер 17777 с текст: DMS IVELINA“. Тук можете да разгледате благотворителните снимки, направени от Яни. https://www.facebook.com/Yani.Yakov.Photography

Страницата на Ивелина можете да намерите на адрес:http://goo.gl/RpZ1sg

Повече информация относно фото събитието ще намерите на адрес: http://goo.gl/gLttBc

Кое я е Ивелина? Ивелина Илкова Иванова е 25 годишно момиче от град Пловдив. През 2011 година тя се разболява от болест на Ходжкин – рак на лимфните възли. В момента Ивелина е в Испания, където й е предложено лечение чрез имунотерапия, което е на стойност повече 60 000 евро.