Достойно представяне на Марина Декова на Републиканското в Бургас (Снимки)

Плевенчанката завърши четвърта в категорията "Бодифитнес", сериозно недоволство към организаторите в Бургас от зрители и специалисти

През изминалия уикенд в Бургас се проведе Държавното първенство по културизъм и фитнес, в което участие взе плевенчанката Марина Декова - представител от екипа на "BodyConstructor".

Марина взе участие в категория Бодифитнес (отворена категория). Тя определено е започнала да променя пропорциите на тялото си. На предното състезание се виждаше дисбаланс, който този път до голяма степен бе коригиран. Това, разбира се, е било осъществено с помощта на нейния треньор Галин Коларов. Сега на сцената личи промяна и напредък в положителна насока, но те не бяха достатъчни, за да вземе медал този път (само точка я раздели от бронза).

Много от специалистите и зрителите останаха разочаровани от факта, че няма ясни критерии за редица от категориите на провелата се надпревара и те се разминават съществено от световните такива. За всички остана усещането, че на повечето призови места са поставени хора не по заслуги и усърдна работа, а по предварителни и задкулисни договорки.