"ВИП" в Плевен - личната изповед на Куката

Мариан Вълев смесва текст на Ерик Богосян с личната си изповед

На 15 октомври Мариан Вълев ще акостира в Плевен с моноспектакъла си ВИП. Благодарение на "Agro Trade Invest Group" и "ПлевенУтре"/официалният медиен партньор на събитието/, визитата на звездата на "Под прикритие" ще бъде осъществена. Мястото e зала "Катя Попова".

Пиесата, чието оригинално заглавие е „Събуди се и помириши кафето“, представлява мислено пътуване на един неудачник към холивудската слава – от смехотворната суматоха на летището през фантазиите за разюздан флирт със стюардеса във въздуха до въображаемата катастрофа, разбиването и чудодейното оцеляване. И превръщането му в знаменитост, преминаването отвъд оная черта, след която обикновеният човек става ВИП като Де Ниро.

Спектакълът е структуриран в 15 глави, в някои от които Мариан разказва за себе си, а в други границата между него и персонажа е сякаш напълно размита – къде свършва единият и къде започва другият е почти неразпознаваемо. Има и части, прожектирани на видеоекран.

Мариан Вълев споделя собствените си страхове да бъде бунтар докрай, жали за похабената енергия на прехода, гаври се с епизоди от кариерата си, с кастингите за "Под прикритие" и дори с името си, което не било благозвучно като на колегата му Захари Бахаров.

"ВИП" ще е едно от топ събитията на сезона в Плевен, така че присъствието ви е задължително. Билетите ще са в продажба от 22 септември в книжарницата на "Старата главна"/срещу магазин "Теодор"/.

За повече информация: 0885 91 30 91