Цецка Цачева: Гласувайте, за да преодолеем корпоративния и платения вот

"Отборът на ГЕРБ е натоварен с голямата задача да бъде първа политическа сила в Плевен с най-голям брой избрани народни представители", заяви Цецка Цачева в Ясен

„Отборът на ГЕРБ е натоварен с голямата задача да бъде първа политическа сила в Плевен с най-голям брой избрани народни представители. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева в Плевенското село Ясен пред 400 избиратели.

„Предстои ни още една решителна битка. Тръгваме със самочувствието, което партия ГЕРБ натрупа, като управляваща партия през 2009 – 2013 г.”, каза Цачева. По думите и ГЕРБ много е направила за държавата и това всички го виждат. „То се признава от хората, когато се виждаме и срещаме с тях. Допуснахме грешки, признахме ги. Само, който нищо не прави, само той не греши. Сега тръгваме амбицирани с подробно описана управленческа програма, защото ГЕРБ е единствената партия, която в тези тежки дни за държавата може да изведе на прав път, да доведе до стабилно управление, това от което всички имаме нужда, гражданите на България. Необходимо е на 5 октомври висока избирателна активност. Никой, който има право на глас, да не остане по домовете си, защото само по този начин ще преодолеем корпоративния вот, платеният вот”, каза Цецка Цачева.

Заедно с нея бяха кандидатите за народни представители Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и Емил Абрашев. Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ –Плевен, връчи картите на новите членове на местната структура в Ясен. Днес членовете на ГЕРБ в селото са вече 310.