Цецка Цачева: Дойде време за стабилен парламент начело с Бойко Борисов

„Единственият начин да се преодолее корпоративният вот, купуването на гласове е на пети октомври всички да излязат да гласуват", призова Цецка Цачева в Червен бряг

„Времето, в което БСП и ДПС с подкрепата на Атака се упражняваха в занаята да управляват е време, което сериозно се отрази върху живота на хората. Спряха се всички европейски програми. Нулева година за европейските средства в България. Задлъжнялост на бюджета. Политическа нестабилност. За да бъде преодоляно всичко това е дошло време за стабилен парламент начело с Бойко Борисов.”, каза при срещата си с жителите в населените места на община Червен бряг водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева. Тя и кандидатите за народни представители Пламен Тачев, Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева, Емил Абрашев и Зорница Петрова в личен разговор с хората представиха различни акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ.

„Без работеща икономика, нещата няма как да тръгнат напред. На бизнеса държавата може да помогне с опростени правила. На първо място с ниските данъци. Ние категорично заявяваме, че няма да се вдигат данъците. На второ място с опростени процедури. Сега има бюрократични административни условия, които водят до пилеене на време. Това отказва много хора, които са предприемчиви, инициативни да стартират с бизнес. Ето защо е крайно време да бъде въведено в България електронното управление.Това означава, че от едно гише човек, ще може да получи всички услуги за които той опира до местното и държавно управление”, подчерта Цецка Цачева.

„Нещата, които съм обещал са видими и реализирани в община Червен бряг. Всички ме познават, защото на не един съм помагал” , каза вторият в листата на ГЕРБ Пламен Тачев. Той пое ангажимент за ремонта на невралгичен участъка от Телиш към Плевен и Червен бряг, на който често стават ПТП-та дори с човешки жертви. „Червен бряг е кауза за мен и това е ясно за всички, защото аз съм народен представител два мандата и кандидат за депутат за трети път и за всичките тези години съм направил доста за региона”, допълни Пламен Тачев. В подкрепа на думите си той посочи направените детски площадки, ремонти на пътни участъци, дарения за църкви и пенсионерски клубове и др.

„Единственият начин да се преодолее корпоративният вот, купуването на гласове е на пети октомври всички да излязат да гласуват. ГЕРБ се нуждае от убедително мнозинство, за може да реализира своята управленска програма. Гласувайте за стабилно управление. Гласувайте на пети с 9 номер.”, призова Цецка Цачева.