Община Плевен търси персонал за 6-те центъра за настаняване от семеен тип

Община Плевен обяви процедура за набиране и подбор на персонал за 6-те центъра о семеен тип

Във връзка с изпълнението на проект „Предоставяне на социални услуги в общността в 6 центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи, изведени от специализирани институции", по договор, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" - Процедура „Да не изоставяме нито едно дете" Компонент 2 - Разкриване на социални услуги в общността", Община Плевен обяви процедура за набиране и подбор на персонал следните работни места:

Управител на ЦНСТ - 1 позиция, социален работник - 6 позиции, детегледач - 36 позиции, хигиенист - 6 позиции, психолог - 2 позиции, медицинска сестра - 6 позиции, възпитател - 14 позиции, кинезитерапевт - 3 позиции, домакин - 1 позиция, шофьор - 2 позиции, огняр - 4 и 6 работника за поддръжка.

Общите изисквания за заемане на длъжностите в центъра за настаняване от семеен тип/ЦНСТ/ включват добри комуникативни умения, мотивация за работа в екип, готовност за работа по график, готовност за активно участие в обучителен процес, дейности свързани с обмяна на опит, готовност за работа с деца и младежи без или със увреждания от специализирани институции. Кандидатите трябва да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, да не са лишени по съответен ред от правото да заемам длъжността, за която кандидатстват.

Документите на кандидатите се подават в 30 дневен срок от датата на публикуване на обявата, в Център за административно обслужване на Община Плевен на адрес: гр.Плевен, пл. „Възраждане" № 4. Всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени, кандидатите могат да изтеглят от електронната страницата на Община Плевен - www.pleven.bg. Там ще получите и по-подробна информация.

Подборът ще се извърши на два етапа - подбор по документи и интервю с допуснатите кандидати.