Спенс: Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да не забравя

Спенс отпразнува 39-и рожден ден и разкри, че скоро пуска два клипа наведнъж

Вчера рапърът Спенс отпразнува своя 39-ти рожден ден и получи стотици поздравления на личния си Фейсбук профил. Плевенчанинът отвърна на всички честитки с радостна вест за феновете си.

"Благодаря на всички за топлите пожелания и уважението. Много скоро ще ви зарадвам с два клипа наведнъж!", написа Спенс в социалната мрежа.

През последните години изпълнителят пуска по-рядко парчета, а причината за това е комерсиализацията на жанра.

"През 90-те рапът не беше комерсиален, беше истински. И както във всяко едно нещо, като влязат парите, нещата се развалят. В момента всяка една музикална компания може да произведе "звезди". Пълно е с хора, болни от звездомания, искащи именно такъв успех. През 90-те всичко се правеше от любов към тази музика - мисълта за парите беше назад, любовта беше по-важна. Индустрията обаче е вече заразена. И това, което най-много ме дразни, е, че никой не помни кой му е помагал навремето. Аз си знам за мен: ако не беше диджей Станчо, едва ли щях да стигна напред. Човек трябва да помни откъде е тръгнал и да не забравя. Понеже тези хора, които ги срещаш нагоре, по-късно почваш да ги срещаш и надолу, не е ли така? Но какво да се прави... Сега готвя нови неща, напук на всички глупости, които се случиха на рапа.", сподели наскоро Спенс пред "Стандарт".