Мартин Митев: Разгромяваща е победата на ГЕРБ в Плевен

"Хората, които не гласуват трябва да разберат, че не наказват политиците, а себе си", коментира председателят на плевенския общински щаб на ГЕРБ

"При стотиците срещи с хората преди изборите се срещнахме с много хора, които не желаят да гласуват в знак на протест", обясни Мартин Митев, председател на плевенския общински щаб на ГЕРБ. "Тези хора обаче трябва да разберат, че те не наказват политиците, а себе си. Негласуването означава нестабилност на държавата. Докато се сформира правителство няма пари за здравната каса, няма решение за КТБ и още много други проблеми, а това се явява като бумеранг и се връща при хората", коментира г-н Митев.

Той определи резултатите на ГЕРБ в Общината като „разгромяваща” победа над БСП.

„Бием БСП с 10 000 гласа, а в града разликата ни е 18%. Първа политичекса сила сме във всички райони на града”, коментира г-н Митев.

Той обясни, че в Общината ГЕРБ като цяло са втора политическа сила, след ДПС, подчерта Митев. "От общо 2700 гласа за ДПС, извън града, 1500 са от Буковлък. Основните изводи, които ние трябва да си направим на ниво общинска структура е как можем да разширим нашето влияние в общината. След тези резултатите трябва да се концентираме не върху това какво правят основния ни конкурент БСП, или разни появили се ”партии еднодневки” от рода на ББЦ, а как ние да си свършим нашата работа, за да стигнем убедителна победа на предстоящите местни избори през 2015 година", заяви Митев.