Как кучето Лиса стана приемна майка на котето Фифи?

Неправителствената организация "Подай ръка на животно в беда" спаси изоставено котенце

Още една история за несгодите на градските кучета и котки и за любовта на хората към животните разказват от Организацията "Подай ръка на животно в беда". Ето я и нея:

"11.10.2014год. Свързаха се с нас (организацията) едни хора, които намерили в един двор бебе коте. Видели как една котка го носи и го оставя в двора. Казах им, че навярно котката се е изплашила от тях и е пуснала котето, за да избяга по-лесно, и че ще се върне, за да си го потърси! Но хората ме увериха, че почти цял ден минал докато дошло време да си тръгват, а бебето си стояло само на земята. Те решили да го вземат, защото майката можела и да не дойде, а едно толкова малко коте си е съвсем беззащитно. И така Фифи попадна при нас. Отидох да го взема, за да го доотгледаме и бях с моята Лиса. Всеки, който я познава знае, че тя ненавижда котки и не пропуска случай, в който да ги гони и лае. Но като видя това коте се разтрепера! Беше като любов от пръв поглед! Цяла нощ го топлеше и пазеше и постоянно го облизва по коремчето и по дупето, за да може да се изхожда нормално! Вече мисля, че Лиса има и кърма, защото от обяд насам Фифи не е яла мляко с биберона, а си спинка блажено гушната в Лиса и не мрънка изобщо! Какво нещо е живота"

Който желае да осинови котето Фифи, може да се свърже с организацията чрез тяхната фейсбук страница или чрез podairaka.com