Иво Йончев от "Под прикритие" възкръсна в "Агенти"

Плевенчанинът и цяла плеяда звезди от хитовия сериал бележат успех с постановката "Агенти"

По­-голямата част от актьорския състав на "Под прикритие" се събра отново, но под опеката на Владо Пенев, който е режисьор на постановката „Агенти“. Инспектор Попов реши да използва успеха на криминалната сага за Джаро, Куката и Иво Андонов и я прехвърли на сцената на театъра.

Пламен Манасиев, Михаил Билалов, Ивайло Захариев, Любен Кънев, Роберт Янакиев, Йосиф Шамли, Теодора Духовникова и плевенския актьор Иво Йончев са звездите в спектакъла, бележещ все по-голям успех из цялата страна. Изглежда, че носталгията по филма си оказва влияние и хората намират лека компенсация чрез "Агенти".

Припомняме, че плевенчанинът Иво Йончев изпълняваше ролята на инспектор Манолов в "Под прикритие", но в последния сезон героят му бе убит.

По пиесата Гленгари Глен Рос

На какво е способен човек, когато е притиснат до стената? Според гениалният майстор на интригата Дейвид Мамет – на всичко! Четирима отчаяни агенти на недвижими имоти са принудени да продадат и невъзможнотото, за да не бъдат уволнени от корпорацията си. В тежките времена на финансова криза в Чикаго, „отличници“ и „загубеняци“ имат 48 часа, за да „затворят“ сделките си и да оцелеят в офисната джунгла. Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. Но в света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки... Неочаквано начало и още по-неочакван край в пиесата, с която американският драматург взима „Пулицър“. Остроумният и жив език на героите му е брилянтна демонстрация на израза „mametspeak”. А когато Мамет говори, всички мълчим.