Белослава джазира в Плевен този петък

Музикантите Живко Петров и Димитър Семов пристигат с изпълнителката

Tози петък Белослава пристига за участие в Плевен - мястото е "LIFE restaurant, pizzeria & wine bar". Изпълнителката ще поднесе на гостите си елегантна комбинация от поп, джаз и r’n’b, включително и нейните хитове "Няма", "Две луни", "Искам с теб" и "Слушай ме".

Музикантите, които ще гостуват с нея са Живко Петров и Димитър Семов - барабани и перкусии.

"Музиката в Живкo е неговата кръв. Той целият е музика. И няма човек, който да не усеща това." ТакаБелослава описва пианиста и композитор Живко Петров, когото смята за свой "гуру", учител и вдъхновител. Освен с нея той е работил с музикантите Васко Василев, Йълдъз Ибрахимова, Милчо Левиев и Вики Алмазиду, Лили Иванова, Камелия Тодорова, Хилда Казасян и др. През 2003 г. на благотворителен концерт в Royal Albert Hall в Лондон свири с изпълнители като Сара Брайтман, Дзукеро, Мелани Блат и Омар Фарук. Носител е на множество награди, сред които и "Кристална лира" за най-добър джаз музикант на 2005 г. Създател е на джаз триото JP3, в което участват Веселин Веселинов-Еко на контрабас и Димитър Семов на барабани. Преди година JP3 издадоха втория си албум It’s A Dream.

На 9 декември Живко Петров ще събере големите звезди на българската поп музика в зала 1 на НДК. В него ще участват Мария Илиева, Белослава, Любо Киров, Орлин Павлов и "Арена Оркестра" с концертмайстор Пламена Жекова.