25 години от създаването на Съюз на инвалидите в Плевен

Областният управител приветства членовете

Регионалният Съюз на инвалидите в Плевен отбеляза с концерт 25-та годишнина от създаването си. В навечерието на 3 декември - Международен ден на хората с увреждания по традиция, членовете на съюза отчетоха направеното през годините.

„Държавата е ваш длъжник и в навечерието на Международния ден на хората с увреждания, бих искал да заявя, че ние, представителите на държавата ще продължим да работим и ще търсим нови, по-добри решения за нуждите на гражданите със специфични потребности. Гаранция за тяхното решаване е партньорството и сътрудничеството между държавните институции, местната власт и неправителствените организации на хората с увреждания. Това е верният път, по който трябва да вървим, за да направим вашия живот по-добър, по-радостен и по-пълноценен”, каза в приветствието си областният управител.

Председателят на регионалната структура Иванчо Атанасов връчи на арх. Бойко Балтаков плакет и грамота по повод 25 години от създаването на Съюз на инвалидите в Плевен, съобщават от областната администрация.