Боксов турнир в Плевен между фракциите на Левски

Феновете на Левски се събират в Плевен за Коледен боксов турнир

От плевенската фен фракция на Левски - Vandals Pleven, обявиха на своята фейсбук страница новината за провеждането на традиционния Коледен боксов турнир на 20 декември. Тази година Плевен е негов домакин.

Събитието се организира за поредна година с помощта на Боксов Клуб София-Запад и Национален Клуб на Привържениците, а целта му е благотворителна.

"Нека за пореден път докажем, че ние феновете на Левски, освен да подкрепяме безрезервно любимия отбор, да изразяваме ясно гражданската си позиция, да реализираме успешно безброй благотворителни акции и куп други действия в полза на обществото, ние приятели, полагаме усилия младите поколения да израстват здрави, умни и перспективни спортни личности. Поредното доказателство е бъдещото мероприятие, което се превръща в традиция. Поканени са всички фен-фракции на Левски, както за участници, така и за зрители на събитието, което ще се превърне в истински син празник! Призоваваме Ви заедно да си подарим един невероятен ден, изпълнен с радост, спорт и много забавление", приканват от фен страницата плевенските "сини" привърженици.

За записване и информация се обърнете към официалната страница на Vandals Pleven във Фейсбук.