Студио за красота "Dreams" с благотворителна инициатива за децата с епилепсия

Плевенският офис на АРДЕ полага грижи за 20 деца

В навечерието на коледните и новогодишни празници студио за красота "Dreams" в Плевен ще проведе благотворителна кампания в подкрепа на АРДЕ - Асоциация на родители на деца с епилепсия. На 10 и 11 декември салонът, който се намира на трети етаж в "MALL Panorama", ще работи с клиентите си, като 50 процента от приходите в тези два дни, ще отидат за коледното тържество на децата, за които се грижат от плевенския офис на организацията.

"Обмисляхме отдавна такава инициатива и се надявам, че резултатът ще е положителен. Единствената ни цел е да направим нещо хубаво за децата", споделиха Ива Маринова и Деница Малешкова, собственички на салона.

АРДЕ е единствената неправителствена организация, която защитава правата на децата, младежите и възрастните с епилепсия и се грижи за тяхната интеграция в обществото. Заболяването епилепсия, което предизвиква трайни увреждания, все още е непознато за хората и предизвиква страх и неразбиране. Малките, които са с тежка форма на болестта, се нуждаят от специфични грижи и нямат възможност да правят обикновени неща, които за останалите деца са даденост – да учат, да играят и да общуват с връстници.

Плевенският офис на АРДЕ полага грижи за 20 деца, научихме от регионалния представител Калин Стоянов. Те са на възраст от 2 до 15 години.

Plevenutre.bg също подкрепя инициативата на "Dreams". Идеята е, обединявайки усилия, да осигурим радост и усмивки за децата в навечерието на светлите празници.

Студио за красота "Dreams" се намира в MALL Panorama, ет 3. За контакти: 0879 15 48 71