Мариан Вълев и Веселин Плачков заедно за "Българската коледа" в Плевен

От Младежки форум - Плевен подготвят коледен базар в деня на благотворителния концерт

Kaкто вече ви известихме, на 16 декември от Младежки форум - Плевен организират Коледен благотворителен концерт в зала "Катя Попова", чиято цел е да се съберат средства и да подпомогнат каузата на „Българската Коледа“. Plevenutre.bg e медиен партньор на събитието.

Мариан Вълев ще е специален гост и водещ на концерта. Специално участие ще вземе и плевенския актьор Веселин Плачков, който след два месеца ще блесне на голям екран с ролята си на Васил Левски във филма "Дякон Левски".

От Младежки Форум - Плевен са подготвили и коледен базар, където ще може да се намери разнообразие от сладки изкушения и всеки да се сдобие с много интересни неща на символични цени. Базарът се осъществява с подкрепата на плевенски училища, отбеляза за plevenutre.bg Митко Башинов от младежката организация.

Почитателите на изкуствата също ще се радват на интересна програма, изпълнена с песни, танци и други изненади, подготвени от най-талантливите плевенски младежи, които ще поддържат коледния дух и доброто настроение през цялата вечер.

Входът за концерта ще е на цена от 3 лв. Началото е в 19.30 часа.