Конкурс "Дядо Коледа си търси джуджанка" подготвя плевенски мол

Победителката ще спечели грим, прическа, маникюр и дрехи на стойност 200 лева

Във връзка с предстоящите коледни празници, екипът на Панорама Мол Плевен обявява конкурс „Дядо Коледа си търси джуджанка“ за помощничка на белобрадия старец.

Жеалещите дами трябва да имат навършени 16 години, за да станат част от конкурса. Те трябва да изпратят своите кандидатури – снимка и текст като лично лично съобщение на фейсбук страницата на Панорама Мол Плевен. Снимките ще бъдат качвани в конкурсния албум и ще бъдат оценявани на база фейсбук харесвания. Организаторите предупреждават, че харесвания от фалшиви профили ще доведат до дисквалифицирането на участничката.

Участничката, събрала най-много фейсбук харесвания, ще спечели грим, прическа, маникюр и дрехи на стойност 200 лева от избран магазин в търговския обект. Награждаването ще е на 23 декември в Панорама Мол.

Страницата на мола си запазва и правото да трие обидни, неадекватни, дискриминиращи и невъзпитани коментари, както и да блокира системно нарушение на добрия тон на конкурса. Припомнят, че това е конкурс за джуджанка- детски измислен герой, символ на добротата и коледния дух.