Любо Нейков излиза на плевенска сцена като "Големанов"

Любо Нейков и Силвия Лулчева ще разсмиват плевенчани на 18 декември

Звездите от култовата комедийна програма „Комиците” и сериала „Столичани в повече” Любо Нейков и Силвия Лулчева ще разсмиват плевенската публика с превъплащенията си като Големанов и Премиершата в най-поставяната българска комедия.

Комедията „Големанов” гостува в нашия град на 18 декември, четвъртък, от 19 ч. на сцената на Читалище "Съгласие". Със спектакъла в Плевен звездната трупа ще отзнаменува пет години от първото представление на една от най-гледаните постановки на родната сцена. В останалите роли на все така актуалната пиеса зрителите могат да видят и своите любимци Мария Статулова, Стефан Рядков, Мирослав Косев и Елена Петрова. Билети на касата в Читалището. Работно време на касата - всеки ден от 10 до 19 ч.

Той е олицетворение на вманиачения кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава.Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже. Над всичко разбира се в тази забележителна комедия стои самият Големанов и неслучайно след Бай Ганьо, Големанов е най-популярният български литературен герой, а пиесата "Големанов" заема първо място в творчеството на най-големия български комедиограф Ст. Л. Костов.