Треньорът на Спартак: Не знам какво ще се случва оттук нататък

Спартак (Плевен) завърши безславно годината с десета загуба от десет мача

Треньорът на баскетболния Спартак (Плевен) Илия Станков изрази огромно разочарование след поредната загуба на неговия тим в първенството на НБЛ за мъже. Възпитаниците му загубиха с 69:91 от Рилски спортист в зала "Балканстрой", след което наставникът на плевенчани направи коментар пред bball.bg.

"Започнахме добре в началото. Имаше някакъв заряд и поведохме в резултата. Вместо да се вдигнем, ние се сринахме. След това беше много трудно да се върнем в мача. Когато един отбор направи такава разлика, едва ли другият тим може да се върне в двубоя. Опитахме се да направим нещо. Дали сме успели или не е трудно да се каже. Оттук нататък не знам какво ще се случва с мен и с другите", заяви Станков.

"На моменти Крум Дойчинов седеше доста добре на терена. Малко изостава във физическата подготовка. Бързо се изморява и не може да го използваме по-дълго в хода на срещата. Затова прибегнахме до тези ротации, за да е по-свеж. Като цяло се надявам, че след Нова година ще бъде в по-добра форма", допълни наставникът на Спартак.