Найден Зеленогорски: ДПС има нужда от враг и го съзира в нас и патриотите

Съпредседателят на РБ изброи големите успехи на управляващата коалиция

Найден Зеленогорски, който участва в тържествата в Плевен по повод 115-годишнината от учредяването на БЗНС, отбеляза големите успехи на управляващата коалиция още през първите два месеца, откакто е на власт.

"Нека българските граждани да бъдат спокойни. Успехите за първите два месеца на това мнозинство и управляващите са доста показателни накъде вървим - към това да направим така, че България да бъде уважавана страна в европейското семейство и да постигне по-високи нива на качество на живота - това е голямата цел към която се стреми това управляващо мнозинство”, заяви Зеленогорски.

"Очевидно е, че ДПС имат нужда от враг и съзират врага в лицето на Патриотичния фронт и Реформаторския блок", смята Зеленогорски по повод изказването на лидера на ДПС Лютви Местан от вчера за ПФ. "За мен ПФ има ясно изразени евроатлантически ценности и споделя цивилизационния избор, който е направила България. Ние възприемаме ПФ като една патриотична формация, която няма нищо общо с опита на г-н Местан да бъдат очернени като ксенофоби и расисти. Ще направим всичко възможно, за да може коалицията да бъде стабилна, парламентарното мнозинство да бъде стабилно и нашата цел е да гоним пълен мандат на управление",  категоричен бе Зеленогорски.