„Мис Плевен 2014“ Евелин Николова мечтае за собствена модна агенция

„Титлата ми помогна да израсна и да променя доста неща в себе си“, споделя чаровната плевенчанка

17-годишната Евелин Николова учи в ДФСГ „Интелект”, където се набляга основно на икономически предмети. Нейната специалност е оперативно счетоводство. Чаровницата споделя, че няма определено хоби, но обича да разнообразява ежедневието си с приятели и атрактивни изживявания. „За себе си мога да кажа, че съм доста добър човек и донякъде това е отрицателна част от характера ми. Откровена съм и голям инат - както се държат с мен, така се отнасям и аз с околните“, споделя за себе си Евелин.

Тя признава, че участието в „Мис Плевен 2014“ й е повлияло доста положително. „Нормално е след такъв приз известно време да си обсъждан и коментиран, но не може пък и да се харесаш на всички. Мисля, че след тази титла изгубих сценичната си треска, натрупах опит в модата, създадох доста контакти, открих нови приятели от цяла България и за мен това е наистина важно. Също смея да твърдя, че за тази почти една година с титлата „Мис Плевен“ израснах и промених доста неща в себе си“, отбелязва плевенчанката.

Красавицата е на мнение, че градът предлага доста развлечения, стига да имаш добра компания и да си позитивно настроен. Денят й минава както на всяко едно момиче в Плевен - смесва забавлението със задълженията. „На моята възраст, освен да се ходи на училище и да се забавлявам с приятели, няма какво да се прави. Ходя на участия по градовете, снимам и посещавам различни мероприятия“, допълва Евелин.

„Плевен е наистина красив град, с много история и забележителности. В днешно време градът обезлюдява, защото няма развитие, нма работа... Хората са отрицателно настроени едни към други... Всеки след завършването си бяга към други градове, за да се среща с нови хора и да се реализира успешно във сферата, към която се е насочил“, казва миската, уточнявайки, че самата тя мисли да напусне Плевен, макар че до две години плановете й може и да се променят.

„Имам доста амбиции, но не искам да ги споделям, защото обикновено всичко се случва наопаки. Знам, че ще живея пълноценно и ще постигна всичко, което искам, колкото труд и нерви да се изискват. Надявам се да се реализирам в чужбина и да създам своя собствена агенция, която да няма нищо общо с българските. Имам голямата амбиция да го направя“, завършва Евелин.