Любо Нейков, Елена Петрова и Асен Блатечки излизат на плевенска сцена

До края на месеца плевенчани ще могат да гледат звездния състав на сцената в театъра

Десетки звезди на театъра, киното и телевизията се очаква да блеснат на плевенската сцена до края на месеца в Драматично-куклен театър "Иван Радоев".

Тази вечер плевенският театър започва с класическата българска комедия "Големанов" от Ст.Л.Костов. Публиката ще види в главната роля Любо Нейков, а негови партньори ще са Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мария Статулова, Стефан Рядков и други актьори от театър "Мелпомена".

На 28 януари плевенската публика ще се срещне отново с популярни столични актьори - Асен Блатечки и Койна Русева, които ще се изявят във "Вик за любов" от Жозиан Баласко.

Предният ден – на 27 януари, Параскева Джукелова ще гостува в постановка на Драматичния театър на Търговище с пиесата "Да се влюбиш в пеперуда" от Ленард Герш.

В първия месец на годината афишът на театъра започва и със собствено премиерно заглавие - "Отворена брачна двойка" от Дарио Фо и Франка Раме, постановка на Ива Николова. С голям успех са и представленията на френската комедия "Световъртеж" от Жан Жак Брикер и Морис Ласег под режисурата на Димо Дешев. На 21 и 30 януари плевенските актьори от театралната трупа ще се срещнат с публиката.