Инна Симеонова: Танцът е свобода, а аз обичам свободата

"Работата на клубната танцьорка има както позитивни страни, така и негативни", споделя плевенчанката

Светлините и лазерите се кръстосват едни през други в луд хаос, а музиката започва да звучи все по-настоятелно. Тогава излиза тя. Пронизващи погледи са вперени в нея, но лицето й е безизразно и хладнокръвно. Удостоява с усмивка малцина. Старае се да не загуби концентрация, защото е перфекционист и не може да си го позволи. „Танцът е свобода. Обичам свободата. Но не е само това. Танцът е здраве и начин на живот, а може би донякъде и съдба“, споделя Инна Симеонова.

Чаровната плевенчанка е клубна танцьорка в най-реномираната плевенска дискотека „Анаконда“. За мнозина идеята младо момиче да работи в нощно заведение ще доведе до скептични погледи и крайни мнения, но истината е, че Инна просто е запленена от магията на танца и светлината на прожекторите.

Само след един разговор с нея става ясно, че е от хората, които правят мирогледа на хората малко по-освободен и по-разчупен. Красавицата е последна година ученичка в Професионална Гимназия по Облекло и Текстил в Плевен. Специалността й е фризьорство. Съумява да съчетава ангажиментите си с учебниците, но признава, че не е успяла да бъде сред най-пълноценните в класната стая, за което и съжалява към днешна дата.

Преди време чула от своя позната, която танцувала в плевенски клуб за същността на ангажимента. И картината, която й описали била за забавна работа, без напрежение. Решила, че трябва да опита. От любопитство. И заради възможността да даде воля на порива си да танцува.

Плевенчанката споделя, че в работата си среща както позитивни неща, така и негативни. „Не мога да кажа кое е в повече, но е факт, че съм получила много житейски уроци за крехката си възраст, които ще ми бъдат много полезни, Негативното е, че се сблъсквам с много преднамерени хора. Но в никакъв случай не се оплаквам, всеки живее с изборите си“, философски отбелязва видимо надрасналата годините си Инна.

А как се справя с назбезите на ухажорите и нахалните си обожатели по време на работа? „Не се справям, магнит за идиоти съм“, шегува се тя.

За мнозина ще е изненада, но Инна не е почитателка на обикалянето на кафенетата и обожава да е сама вкъщи, за да гледа интересни филми. Счита това за най-голямото си хоби. Време, през което спокойно подрежда мислите си и се отдава на пълноценната почивка.

На чаровницата й предстои абитуриентски бал, но все още обмисля плановете си за бъдещето. Допуска и варианта да напусне Плевен. „Много от моите връстници завършват училище и отиват в друг град не само за да търсят реализация, а и по някои чисто социални причини. В Плевен се знае всичко за всеки. Това е мое наблюдение. Не виждам нищо лошо в това всеки да търси мястото си, било то да просперира или да смени тази тегава обстановка(за някои). Самата аз още мисля какво точно искам занапред и предполагам, че няма да остана тук. Но времето ще покаже“, казва за заключение Инна.