Руслан Мъйнов ще изнесе втори концерт в Плевен

Концертът ще се състои на 4 февруари в читалище „Съгласие”

Заради изключително големия интерес, Руслан Мъйнов ще изнесе за втори път в Плевен концерта си с руски романси и песни от филми на руското кино.

Концертът ще се състои на 4 февруари (сряда), от 19 часа, в зала „Емил Димитров” на читалище „Съгласие”. Билетите са на цена от 8 и 10 лв. и могат да се закупят от Касата при Читалището всеки делничен ден от 11 до 18 часа.

При първото му гостуване в края на ноември миналата година билетите свършили за часове. Почитателите на харизматичния изпълнител имат още един шанс да се докоснат до неговото творчество.

Добилият изключителна популярност концерт на Руслан Мъйнов беше изнасян два пъти в Зала 1 на НДК. В програмата са включени цигански романси, добили световна популярност като „Очи чeрные”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”; песни от филми на голямото руско кино, сред които „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”, както и военните песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и други.

Всички песни са със специална оркестрация, дело на Левон Манукян и на 15-годишния Георги Милтиядов. Концертът е под диригентството на Левон Манукян и с участието на Симфоничен оркестър Шумен.