Диана Данова бе избрана за член на НИС на Жени ГЕРБ от Плевен

16 дами представляваха женската структура от Плевенска област на националния форум

Диана Данова, общински съветник от ГЕРБ Плевен, бе избрана за член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ на Общото събрание на Жени ГЕРБ, което се проведе на 18 януари 2015 г. в столицата. Тя е сред 13-те жени от цялата страна, избрани да работят активно като членове на Националния изпълнителен съвет. Изборът й е признание и оценка за работата на плевенската дамска структура на партията в Плевенско.

Диана Данова е учител, магистър по математика и информатика, Софийски университет – София. Преподавател в Математическа гимназия „Гео Милев” Плевен. Председател на Съюза на математиците в България за Плевен. Член на постоянната комисия “Култура, вероизповедания и международна дейност” и на постоянната комисия “Образование, спорт и младежки дейности” в Общински съвет – Плевен. Тя е изключително активна както в професионалната си сфера, така и като общественик.

16 дами, начело с председателят на Народното събрание Цецка Цачева представляваха женската структура от Плевенска област на националния форум.