Плевенчани обсъдиха с Мартин Митев безработицата и "Плама"

Общинският съветник Мартин Митев разговаря с плевенчани в открита приемна

Много граждани се възползваха от възможността в личен разговор с председателя на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Плевен Мартин Митев да поставят своите въпроси, проблеми и идеи.

Сред обсъжданите теми днес бяха безработицата, която е особено тежък проблем за хората, които са останали без трудова заетост в края на своя професионален път.

Освен споделяне на нуждата от започване на работа, хората представяха и свои идеи. Сред тях бе инициатива за реализиране на мащабен концерт в зала „Арена Армеец”, в който да вземат участие звезди от световна величина. Целта е да се набавят средства за децата с онкологични заболявания. Мартин Митев се ангажира да постави въпроса за обсъждане на следващото областно събрание на ПП ГЕРБ.

Идеи за възобновяване на производството на масла в Плевенския регион също бе представена пред председателя на групата общински съветници от ГЕРБ в местния парламент в Плевен. Гражданинът коментира своите виждания за рестарт на старата нефтена рафинерия „Плама”. В разговора Мартин Митев посочи, че базата е добра и не отрече качеството на произвежданата преди години продукция, но изтъкна също, че рафинерията е построена на неудачно подбрано място и това страшно оскъпява производството и би направило възобновяването му нерентабилно от финансова гледна точка.

Срещите на депутатите на ГЕРБ и общинските съветници с гражданите ще продължат регулярно всеки понеделник от 9-11 ч. в офиса на партията в „Генимекс”.