Плевенски групи с шанс да подгряват Слави и Ку-ку бенд в "Арена Армеец"

Шоуменът от Плевен дава шанс на даровити млади музиканти да се изявят на голяма сцена

Кой ще подгрява концерта на Слави и Ку-ку бенд в зала "Арена Армеец" на 25 април? На този въпрос отговор дадоха Евгени Димитров и Слави Трифонов в последното издание на шоуто.

"Големите групи, когато правят концерти, имат подгряващи изпълнители, които свирят преди тях. Така публиката в залата не скучае. Това е обичайна практика", сподели Маестрото.

"Имам отговор и решение на този въпрос. По идея на мой сътрудник от сценарния екип реших да дадем възможност на млада група, която сега стартира кариера, да ни подгрява. Независимо от кой град и независимо в какъв стил, всеки има шанс да свири пред голяма публика и да се изяви. Предлагам на всички млади групи и младежи да ни изпращат своите записи, ще ги преглеждаме и с Ку-ку бенд ще изберем коя от тях да ни подгрява на концерта. Ще има дадем възможност да станат по-популярни и да ги научат повече хора", призова Слави.

Той допълни, че всяка една от групите, които бъдат одобрени на първия етап, ще бъдат канени в "Шоуто на Слави", за да демонстрират уменията си на живо. В зависимост от изявата им на сцената в предаването ще бъде направен и финалния избор кой да подгрява зрителите в "Арена Армеец".

Това е голям шанс и за много плевенски банди да опитат късмета си не само да се промотират в най-гледаното тв шоу, но и да се борят за реална изява пред 15-хилядната публика на 25 април.