Къде е убиецът на Влади, Цвети и Ники?

Хюриет може да е забягнал за Германия

Поредният избягал от закона – шофьорът без книжка, обвинен за смъртта на трима студенти в катастрофата край Луковит, Хюриет Сюлейманов, изчезна точно преди старта на делото. Оказа се, че полицията не го намира в бащината му къща в село край Разград, където би трябвало да излежава мярката домашен арест.

Припомняме, че той избяга два пъти от правосъдието. Първият път напусна местопрестъплението, след като прегази с мощната си кола четирима младежи. Трима от тях починаха – Ники, Влади и Цвети. Сега шофьорът беглец избяга и от съда.

В разградското село Сеслав, където Хюриет трябва да е под домашен арест, е само майка му. Жената разказа пред Нова телевизия, че от близо две седмици не знае къде е синът ѝ. Четири дни преди изчезването на Хюриет - къщата напуснала неговата приятелка и заминала за София. Не изключва той да е отишъл при нея. Айше Ахмедова признава, че е настоявала синът ѝ да не бяга, а да се яви в съда.

Другият син на Айше – Сюлейман, в момента е в Германия. Майката обаче не знае дали беглецът се е подслонил при него. Жената признава, че има здравословни проблеми и най-голямото ѝ притеснение е, че няма да доживее да види сина си Хюриет отново.