Лиляна Павлова ще участва на Кръгла маса по Националната програма за саниране в Плевен

"Надявам се Плевен да усвои поне 50-60 милиона по тази програма", заяви Владислав Николов

Плевенският народен представител от ГЕРБ Владислав Николов обяви първата Кръгла маса по Националната програма за саниране на стари жилища в Плевен, на която се очаква да присъстват председателя на НС Цецка Цачева, министър Лиляна Павлова, областни управители и кметове.

"В понеделник в зала "Плевен" на Областна администрация ще гостуват областните управители и кметове на Плевен, Ловеч, Монтана, Видин и Враца. Това неслучайно го правим в Плевен и е първата в България Кръгла маса. Ще присъстват г-жа Лиляна Павлова, зам.-министъра Николай Нанков... Целта на тази кръгла маса е да разгласим още повече тази програма, която е приоритет за правителството на ГЕРБ. Надявам се Плевен да усвои поне 50-60 милиона по тази програма. Toва са над 50 блока и може да имаме цял обновен квартал. Всичко зависи обаче от по-бързите действия на хората и техните амбиции", заяви Николов в пресклуба на БТА.

Той отправи поканата и към домоуправители и членове на панелните блокове в Плевен, за да зададат своите въпроси.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"