"Концерт на добротата" в Плевен събра още 5500 лв. за лечението на Никола

Семейство Ботеви изказват своите сърдечни благодарности към всички съпричастни към съдбата на момчето

Снощи в зала "Катя Попова" се състоя благотворителният концерт в подкрепа на Никола Ботев - "Една надежда". Събитието бе организирано от учениците на „Гимназия с преподаване на чужди езици”, а десетки плевенчани подкрепиха каузата с присъствието си.

Майката на Никола също бе на концерта, а в неговия край отправи благодарности към всички, които са взели битката на Никола присърце. По-късно във Фейсбук Полина Ботева сподели, че това е било „концерт на приятелството и на обичта между хората, концерт на добротата".

"За пореден път, вие, млади и прекрасни деца, учители и приятели на Ники, доказахте, че когато сме заедно стават чудеса!“, отбеляза тя в социалната мрежа,.

Благодарение на концерта и благотворителният базар са били събрани още 5500 лв. Семейство Ботеви изказват своите сърдечни благодарности към всички, станали съпричастни към съдбата на момчето – съученици, училищно ръководство и приятели, взели участие в концерта.

„За пореден път се убедих, че когато човек е правил добрини в живота си, рано или късно, под някаква форма, те му се връщат. Вярвам, че Ники ще успее да пребори тази коварна болест, защото всички вие освен дарените от вас пари, ни дарявате безграничната си обич и положителна енергия! Затова вярвам!!!“.