Над 9000 лв. в подкрепа на Антонио, кампанията продължава

Предстои организирането и на втори благотворителен концерт

Над 9000 лева постъпиха от началото на кампанията в подкрепа на нуждаещия се от лечение в Москва ученик Антонио Антонов, информират от пресцентъра на Общината.

Част от средствата бяха събрани по време на благотворителния концерт, в който участваха Любо Киров, Петя Буюклиева, Тоника СВ, Били Хлапето, Северняшкият ансамбъл за народни песни и танци «Иван Вълев», възпитаници на НУИ «П. Пипков», балет «Венда», ученици на Анелия Дечева. Припомняме, че концертът се състоя на 29 януари в зала «Катя Попова». Постъпиха суми и по банков път.

След апела на Министерството на образованието и науката, средства за Антонио, събрани от ученици, се превеждат и от училища от различни градове на страната, съобщи неговият баща.

Кампанията, която се провежда под патронажа на кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков и със съдействието на БГ радио, продължава до набиране на необходимите 105 хиляди евро за присаждането на стволови клетки на страдащия от церебрална парализа Антонио. Предстои организирането и на втори благотворителен концерт.

Всички съпричастни към неговото лечение могат да преведат средства по сметка: BG22 UNCR 7527 1045 7125 18.