Футболни фенове в Плевен организират турнир в подкрепа на Никола

Срещите ще се проведат на изкуствените терени на комплекс "Балона"

На 15 февруари ще се състои Благотворителен турнир по футбол в помощ на Никола Ботев от Плевен, информират oт фенклуба на Реал (Мадрид) в града. Както вече писахме, момчето страда от изключително рядка форма на рак и му предстои операция в Турция. До момента е събрана само първоначалната сума, определена за операцията, но битката продължава. След оперирането има много труден период за възстановяване, а след това трябва да предстои лъчетерапия и химиотерапия.

Поради тази причина феновете на футбола в Плевен ще премерят сили един срещу друг за набиране на средства в помощ на Никола и всеки, който желае може да заповяда и да му помогне в тежката борба. Футболистите гарантират емоции и атрактивност в изпълненията. Турнирът ще се проведе на изкуствените терени на комплекс "Балона" на 15 февруари като началният час е 12:00.

Събитието е по инициатива на представителя на фен клуба - Велислав Петков, който е и главен организатор на турнира. От своя страна фенклубът на "мадридистите" оказва пълна подкрепа на организатора за тази негова доброволна и благородна кауза.

Повече информация относно записването в турнира и регламентът може да се получи лично от организатора на турнира в профила му във Фейсбук или на телефон 0877 47 67 65.