Влади от Плевен се бори трета година да захвърли инвалидната количка

Сдружение „Справедливост“ с нова кауза в подкрепа на пострадал в катастрофа

Сдружение „Справедливост”, чиято основна цел е да помага на хора, пострадали от пътнотранспортни произшествия и да се бори за предотвратяване на войната по пътищата, стартира нова кауза.

Тя е в подкрепа на 24-годишния плевенчанин Владимир Петров, който 14.04.2012 г., шофирайки мотор претърпява катастрофа. Удря се в автомобил. Сблъсъкът е страшен. Владимир получава тежка мозъчна контузия. Приблизително три месеца е в кома. След събуждането му се установява, че той не може да се движи и да говори. Владимир вече не е същия човек, но е оцелял макар, че шансовете му са били малки.

След множество операции, след много грижи в момента Владимир е в по-добро състояние, но е на инвалиден стол - неподвижен. Той е единственото дете на своите родители, чийто живот също се променя завинаги след инцидента. Близките са решени да продължат борбата за оцеляването и пълното възстановяване на детето си.

Владимир не е загубил жаждата за живот вече три години. Пълното му възстановяване е възможно. Нужна е ежедневна, продължителна рехабилитация. За момчето има шанс да проходи отново, да говори отново, да се радва отново, да изживее пълноценно живота си.

Той се нуждае от помощ, но лечение извън границите на България е непосилно за родителите му. В момента се проучват различни възможности за продължаване на рехабилитацията, както в нашата страна, така и в чужбина. По първоначални данни са необходими 6 500 евро.

"Приятели, нека подарим шанс на този млад човек! Нека с наша помощ той да продължи живота си и да има бъдеще! Сдружение „Справедливост” ще е гарант, че всеки дарен лев ще бъде похарчен за лечението на Владимир. Парите ще се събират по банкова сметки на сдружението в лева, разкрита именно във връзка с новата ни кауза. Парите ще бъдат преведени на избраното лечебно заведение и/или рехабилитационен център. Ще отчитаме всички набрани средства и имената на дарителите в нашия сайт, а при желание за анонимност данни няма да бъдат оповестявани", призовават от сдружението, което бе създадено след тежката катастрофа край Луковит, отнела живота на трима младежи..

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА: IBAN: BG92UNCR70001522200499 BIC: UNCRBGSF Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”