Маестрото загатна, че е възможен втори концерт в "Арена Армеец"

Евгени Димитров призна, че бързата продажба на билетите го е шокирала

"Не съм се съмнявал, че ще продадем билетите, но срокът наистина ме шокира. Със сигурност това е много сериозен атестат за интереса", казва Евгени Димитров - Маестрото пред "24 часа" по повод рекордната разпродажба на ценните хартийки за спектакъла на 25 април в "Арена Армеец".

"Искам тези, които са се постарали първи да отидат на концерт, да са хората, които ще дойдат и ще гледат. Защото желанието да отидеш на концерт е най-важното от всичко. Има разлика дали ще те поканят да гледаш, или ти ще се редиш на опашка и ще дадеш пари. Тука вече идва и нашата отговорност. Много, много усилия ще хвърлим да изглежда на най-високо ниво. Ще направим всичко възможно концертът да бъде изключителен, всички, които дойдат, да го помнят", обеща Маестрото от Плевен.

"За втори концерт ще видим, до април има ужасно много време. А и има много други неща за правене - шоуто, сега ще започва и “България търси талант”. Но съм свикнал. Лошото е, че нямаме много време за себе си, за близките си, като сме такива активни. Иначе винаги в живота ми се е случвало да правя по 2-3 неща едновременно, никога не е било да е само едно", допълва музикантът.