Появи ли се Чарли Шийн на финала на "Двама мъже и половина"? (ВИДЕО)

Aрнолд Шварценегер и Крисчън Слейтър бяха сред звездите на последния епизод

След 12 години и 262 епизода, хитовият ситком "Двама мъже и половина" приключи официално. Всички чакаха с нетърпение завръщането на Чарли Шийн, след като спекулациите по въпроса бяха много през последните месеци.

Е, да, чичо Чарли е жив, или поне беше до финалните моменти на едночасовия епизод. Цялата серия настройваше зрителите за възкръсването на "покойника" и появата му изглеждаше все по-сигурна с всяка изминала минута. Оказа се, че чичо Чарли не е загинал, а съседката му Роуз го е взела за пленник и го е хвърлила в кладенец.

Чичо Чарли наистина е жив и се завръща - в края на епизода се появява напомнящ за него силует, но само за да се срещне с окончателната си гибел от падащ върху него роял. В образа на "размазания Чарли" обаче не е Чарли Шийн. След него пък се появява създателят на сериала Чък Лори, който изстрелва култовата фраза на Шийн: "Winning". След това обаче и той е премазан от "летящ роял".

За финала на "Двама мъже и половина" се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли, Джейк, в продължение на десет сезона. Участие взимат и всички познати герои през годините - Бърта, Роуз, Канди, Джудит, Евелин... В епизодични роли в последния епизод се появят Арнолд Шварценегер, Джон Стамос и Крисчън Слейтър.

Ето я и "появата" на чичо Чарли на финала на сериала: