Рапърът F.O. се сгоди за плевенчанка (ВИДЕО)

Чаровната Преслава се превърна в най-голямата муза за хип-хоп звездата от Бургас

Михаил Митев е познат на всички с псевдонима си F.O. Изпълнителят е сред най-активните имена на родната хип-хоп сцена през последните години. 30-годишният бургазлия успя бързо да се наложи сред новата вълна млади артисти от този жанр и стилът му вече е разпознаваем от всички. В края на миналата година той пусна дебютния си двоен албум, съдържащ 37 парчета.

Оказа се, че F.O. е тясно свързан и с Плевен, а причината е неговата годеница Преслава. Двамата предприели сериозната стъпка през миналата година, а красавицата е най-близкият му човек не само в личния живот. Преслава, която също се изявява като певица, взима дейно участие в проектите на F.O. Тя участва като вокал в няколко от парчетата му, както и като лице във видеоклипове.

Чаровната плевенчанка е възпитаничка на плевенското музикално училище, а за школовката на гласа й заслуга има и Анелия Дечева, която още в ученическа възраст видяла таланта в нея и го дошлифовала. Преслава е позната и с участието си в първия сезон на X Factor. Имала е изява и на конкурса "Златния Арлекин".